Bacterias lacticas en alimentos fermentados



Document title: Bacterias lacticas en alimentos fermentados
Journal: Ciencia - Academia de la Investigación Científica
Database: PERIÓDICA
System number: 000140176
ISSN: 0185-075X
Authors:

Year:
Season: Jun
Volumen: 47
Number: 2
Pages: 125-137
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico
Disciplines: Biología,
Química,
Ingeniería
Keyword: Bacterias,
Bioquímica,
Química de alimentos,
Ingeniería química,
Leche,
Alimentos,
Fermentación,
Bacterias lácticas
Keyword: Biology,
Chemistry,
Engineering,
Bacteria,
Biochemistry,
Food chemistry,
Chemical engineering,
Milk,
Foods,
Lactic bacteria
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).