Estudio de antioxidantes y conservantes en margarinas



Document title: Estudio de antioxidantes y conservantes en margarinas
Journal: Boletín del Instituto de Salud Pública de Chile
Database: PERIÓDICA
System number: 000084009
ISSN: 0717-1387
Authors: 1
Institutions: 1Instituto de Salud Pública de Chile, Sec Quimica Alimentos, Subdep Bromatologia, Santiago de Chile. Chile
Year:
Volumen: 26
Number: 1-2
Pages: 152-158
Country: Chile
Document type: Artículo
Approach: Experimental, analítico
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química analítica,
Química de alimentos,
Metabolismo y nutrición,
Salud pública,
Toxicología,
Chile,
Margarinas,
Antioxidantes,
Conservadores,
Grasas,
Alimentos,
Aditivos
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Metabolism and nutrition,
Public health,
Toxicology,
Chile,
Margarine,
Antioxidants,
Preservers,
Fats,
Foods,
Additives
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).