Qualidade de salsichas provenientes de cinco fabricantes de sao paulo



Document title: Qualidade de salsichas provenientes de cinco fabricantes de sao paulo
Journal: Boletim tecnico - Centro de Tecnologia da Carne. Instituto de Tecnologia de Alimentos
Database: PERIÓDICA
System number: 000033963
ISSN: 0100-641X
Authors: 1



Institutions: 1Instituto de Tecnologia de Alimentos, Centro de Tecnologia de Carne, Campinas, Sao Paulo. Brasil
Year:
Season: Dic
Number: 6
Pages: 25-54
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Analítico, aplicado
Disciplines: Química,
Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Química analítica,
Química de alimentos,
Zootecnia,
Brasil,
Microbiología,
Palatabilidad,
Composición química,
Salchichas,
Sao Paulo
Keyword: Chemistry,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Animal husbandry,
Brazil,
Chemical composition,
Microbiology,
Palatability,
Sao Paulo,
Sausage
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).