Velocidad de descomposicion de anchoveta nortena (engraulis mordax) por analisis de formacion de trimetilamina



Document title: Velocidad de descomposicion de anchoveta nortena (engraulis mordax) por analisis de formacion de trimetilamina
Journal: Biología marina
Database: PERIÓDICA
System number: 000096769
Authors: 1
Institutions: 1Centro de Investigación Científica y de Educación Superior de Ensenada, Ensenada, Baja California. México
Year:
Season: Sep
Pages: 117-121
Country: México
Document type: Conferencia o discurso
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Biología,
Química
Keyword: Biología acuática,
Peces,
Química de alimentos,
Pescado,
Trimetilamina,
Almacenamiento,
Engraulis mordax,
Engraulidae,
Descomposición
Keyword: Biology,
Chemistry,
Aquatic biology,
Fish,
Food chemistry,
Trimethylamine,
Storage,
Engraulis mordax,
Engraulidae,
Spoliage
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).