Uso del alga marina Sargassum spp. adicionada a la harina de trigo para preparar galletas alimnticias para consumo humano



Document title: Uso del alga marina Sargassum spp. adicionada a la harina de trigo para preparar galletas alimnticias para consumo humano
Journal: Bioagro
Database: PERIÓDICA
System number: 000377547
ISSN: 1316-3361
Authors: 2
3
1
4
Institutions: 1Instituto Politécnico Nacional, El Centro Interdisciplinario de Investigación para el Desarrollo Integral Regional, Durango. México
2Comisión de Operación y Fomento de Actividades Académicas, México, Distrito Federal. México
3Mayfrinutri, Durango. México
4Instituto Politécnico Nacional, Centro Interdisciplinario de Ciencias Marinas, La Paz, Baja California Sur. México
Year:
Season: Sep-Dic
Volumen: 25
Number: 3
Pages: 189-194
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Bioquímica,
Química de alimentos,
Metabolismo y nutrición,
Chocolate,
Dureza,
Aminoácidos,
Minerals,
Fibra dietética,
Valor agregado
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Biochemistry,
Food chemistry,
Metabolism and nutrition,
Chocolate,
Hardness,
Amino acids,
Minerals,
Dietary fiber,
Added value
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).