Propiedades físicas y químicas del grano de diferentes variedades de frijol (Phaseolus vulgaris L.)



Document title: Propiedades físicas y químicas del grano de diferentes variedades de frijol (Phaseolus vulgaris L.)
Journal: Bioagro
Database: PERIÓDICA
System number: 000377525
ISSN: 1316-3361
Authors: 1
2
2
3
4
Institutions: 1Instituto Politécnico Nacional, Centro Interdisciplinario de Investigación para el Desarrollo Integral Regional, Durango. México
2Instituto Politécnico Nacional, Centro de Investigación en Ciencia Aplicada y Tecnología Avanzada, México, Distrito Federal. México
3Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias, Durango. México
4Instituto Politécnico Nacional, Departamento de Graduados e Investigación en Alimentos, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Sep-Dic
Volumen: 25
Number: 3
Pages: 161-166
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias,
Química
Keyword: Leguminosas,
Fisicoquímica y química teórica,
Química de alimentos,
Dureza,
Viscosidad,
Propiedades térmicas,
Microestructuras
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Legumes,
Food chemistry,
Physical and theoretical chemistry,
Hardness,
Viscosity,
Thermal properties,
Microstructures
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).