Comparación entre dos agares selectivos para la detección de listeria monocytogenes y otras especies de listeria en productos cárnicos



Document title: Comparación entre dos agares selectivos para la detección de listeria monocytogenes y otras especies de listeria en productos cárnicos
Journal: Agrollanía
Database: PERIÓDICA
System number: 000316817
ISSN: 1690-8066
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Nacional Experimental de los Llanos Occidentales Ezequiel Zamora, San Carlos, Cojedes. Venezuela
Year:
Season: Ene-Jun
Volumen: 2
Number: 1
Pages: 19-31
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, analítico
Disciplines: Química,
Biología
Keyword: Química de alimentos,
Bacterias,
Agar,
Listeria monocytogenes,
Selectividad,
Productos cárnicos,
Análisis comparativo
Keyword: Chemistry,
Biology,
Food chemistry,
Bacteria,
Agar,
Listeria monocytogenes,
Selectivity,
Meat products,
Comparative analysis
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).