Caracterización reológica de purés de guayaba (Psidium guajaba L.)



Document title: Caracterización reológica de purés de guayaba (Psidium guajaba L.)
Journal: Agrollanía
Database: PERIÓDICA
System number: 000316826
ISSN: 1690-8066
Authors: 1
2


Institutions: 1Universidad Nacional Experimental de los Llanos Occidentales Ezequiel Zamora, San Carlos, Cojedes. Venezuela
2Universidad de Zaragoza, Zaragoza. España
Year:
Season: Ene-Jun
Volumen: 2
Number: 1
Pages: 59-66
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Química de alimentos,
Frutales,
Guayaba,
Psidium guajava,
Puré,
Reología,
Textura
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Food chemistry,
Fruit trees,
Guava,
Psidium guajava,
Puree,
Rheology,
Texture
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).