Propiedades reológicas de productos extrudidos elaborados a base de frijol endurecido



Document title: Propiedades reológicas de productos extrudidos elaborados a base de frijol endurecido
Journal: Acta mexicana de ciencia y tecnología
Database: PERIÓDICA
System number: 000146445
ISSN: 0567-7785
Authors: 1


Institutions: 1Instituto Politécnico Nacional, Centro de Desarrollo de Productos Bióticos, Yautepec, Morelos. México
2Instituto Politécnico Nacional, Escuela Nacional de Ciencias Biológicas, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Abr-Jun
Volumen: 12
Number: 42
Pages: 81-86
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico
Disciplines: Química
Keyword: Fisicoquímica y química teórica,
Química de alimentos,
Alimentos,
Harinas,
Frijol,
Productos extrudidos,
Reología
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Physical and theoretical chemistry,
Foods,
Flours,
Bean,
Extrudate products,
Rheology
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).