Journal: | Acta mexicana de ciencia y tecnología |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000146445 |
ISSN: | 0567-7785 |
Authors: | Dávila Ortiz, G1 Martínez Ayala, A.L Gutiérrez López, G.F Velasco González, O |
Institutions: | 1Instituto Politécnico Nacional, Centro de Desarrollo de Productos Bióticos, Yautepec, Morelos. México 2Instituto Politécnico Nacional, Escuela Nacional de Ciencias Biológicas, México, Distrito Federal. México |
Year: | 1997 |
Season: | Abr-Jun |
Volumen: | 12 |
Number: | 42 |
Pages: | 81-86 |
Country: | México |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Analítico |
Disciplines: | Química |
Keyword: | Fisicoquímica y química teórica, Química de alimentos, Alimentos, Harinas, Frijol, Productos extrudidos, Reología |
Keyword: | Chemistry, Food chemistry, Physical and theoretical chemistry, Foods, Flours, Bean, Extrudate products, Rheology |
Document request | |